Για εμάς

H έμπειρη ομάδα των γυμναστών μας θα σε καθοδηγήσει στο απόλυτο πρόγραμμα προπόνησης, είτε με personal trainer για αποκλειστική καθοδήγηση από προσωπικό γυμναστική σε όλο το πρόγραμμά σας, με προπόνηση με βάρη για ενδυνάμωση σε όλο το σώμα και αύξηση του μυϊκού όγκου, είτε με θεραπευτική προπόνηση, για αποθεραπεία από τραυματισμούς και τόνωση του μυϊκού συστήματος με ταυτόχρονη αποκατάσταση από τον καθιστικό τρόπο ζωής!

Personal trainingΓια όλους εσάς που τα αποτελέσματα και η επίτευξη των στόχων σας είναι το παν, το Personal Training αποτελεί μονόδρομο! Αποκτήστε το δικό σας εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης και δώστε την απόλυτη προσοχή και την ενέργειά σας στη δημιουργία της τέλειας φυσικής κατάστασης και της εμφάνισης που πάντα επιθυμούσατε! Ο Personal Trainer θα βρίσκεται μαζί σας σε κάθε στάδιο της καθημερινής σας προπόνησης, προσφέροντας σας όλες τις πολύτιμες συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τα προτερήματα και την απόδοση κάθε άσκησης, αλλά και να σας αποτρέψει από κακή στάση σώματος και τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της προπόνησης! Αποκτήστε υψηλότερα επίπεδα ενέργειας, ένα υγιές και δυνατό σώμα έτοιμο να ανταποκριθεί στις καθημερινές σας ανάγκες και ανεβασμένη αυτοπεποίθηση με τη βοήθεια των έμπειρων Personal Trainers του Bodyfit GYM!

Θεραπευτική ΠροπόνησηΗ σύγχρονος τρόπος ζωής, η καθιστική ζωή και η εργασία γραφείου έχουν οδηγήσει το σώμα και τη φυσική μας κατάσταση σε επίπεδα χαμηλής ενέργειας και συχνών τραυματισμών και πόνων στις αρθρώσεις και τις κινήσεις. Χάρη στα εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης του Bodyfit GYM, η άσκηση σε όλο το σώμα θα αποτελέσει τον πιο πολύτιμο σύμμαχό σας κόντρα σε πόνους, τραυματισμούς και χρόνιες παθήσεις, για μια καθημερινότητα γεμάτη ενέργεια, ζωντάνια και ευεξία!

Προπόνηση με ΒάρηΟ ακρογωνιαίος λίθος για την ανάπτυξη της επιθυμητής μυϊκής μάζας και της αποδοτικής ενδυνάμωσης του μυϊκού μας συστήματος, βρίσκεται στη σωστή προπόνηση με βάρη για όλο το σώμα! Οι έμπειροι και άρτια καταρτισμένοι γυμναστές του Bodyfit GYM θα σχεδιάσουν ένα απόλυτα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης επάνω στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, με προτεραιότητα την ασφάλεια και την ολοκληρωμένη τόνωση του σώματός σας, βασιζόμενοι στις ιδιαιτερότητες και τις επιθυμίες σας. Έτσι, με τη σωστή χρήση των ελεύθερων βαρών και των μηχανημάτων, νιώστε το σώμα σας να αλλάζει με τον πιο υγιή και δυναμικό τρόπο, και απολαύστε τα οφέλη μιας αποδοτικής προπόνησης, πάντα υπό την συνεχή επίβλεψη των γυμναστών του Bodyfit GYM για να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα!

Belly AttackΕπιτεθείτε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στο επίμονο τοπικό πάχος στις πιο απαιτητικές περιοχές της κοιλιάς και της περιφέρειας με την πρωτοποριακή και καινοτόμα μέθοδο Belly Attack, με την ειδική ζώνη με υπέρυθρες ακτίνες που στοχεύουν στην αποτελεσματική λιπόλυση των δύο αυτών περιοχών! Ιδανική για όποιο είδος άσκησης κι αν προτιμάτε, η πρωτοποριακή ζώνη Belly Attack, χρησιμοποιεί την ευρέως διαδεδομένη και στην ιατρική για την καταπολέμηση του λίπους, υπέρυθρη ακτινοβολία, η οποία στοχεύει τους βαθύτερους ιστούς του δέρματος, προκαλώντας λιπόλυση, χωρίς όμως να σας περιορίζει στις δραστηριότητές σας. Έτσι, μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε σε κάθε είδος άσκησης όπως personal training, ομαδικά προγράμματα, fitness, πολεμικές τέχνες, σε μηχανήματα αεροβικής ή δύναμης, και διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος.Αυτό έχει ως συνέπεια την απελευθέρωση των λιπαρών οξέων από το λιπώδη ιστό (λόγω της αυξημένης αιματικής ροής) και την μετακίνησή τους στους ενεργούς μύες, ως πηγή ενέργειας. Επιπλέον η ζώνη ανακουφίζει από την μυϊκή κόπωση, από πόνους που προκαλούνται από κρυώματα και ενισχύει την αντίσταση σε ασθένειες. Έτσι η ζώνη Belly Attack χρησιμοποιεί τις φυσικές αποκρίσεις του οργανισμού απέναντι στην άσκηση και στην αύξηση της θερμοκρασίας στις βαθύτερες στιβάδες του σώματος! Αυτό την κάνει το απόλυτο ενισχυτικό μέσο, υψηλής αποτελεσματικότητας, ως προς την καύση του λίπους!!!

ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ!

Εγγράψου τώρα στα ανανεωμένα προγράμματά μας και δες το σώμα και την ψυχολογία σου να αλλάζει! Πάρε μέρος στα ειδικά προγράμματα TRX, Zumba, Yoga, Pilates, Krav Maga και πολλά ακόμα!
ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ!